چهارشنبه , اردیبهشت ۶ ۱۳۹۶
خانه / ميوه و سبزيجات

ميوه و سبزيجات

خواص درمانی بی نظیر انگور

انگور

Grape نام های دیگر : ُمو ، تاک نام علمی : Vitis vinifera مو و یا انگور درختی است رونده که به دور خودش می‌پیچد و بالا برود. این درخت بیش از آب نیاز به تکیه‌گاه دارد تا بتواند به رشد خودش ادامه دهد. برای این منظور داربست­هایی از چوب …

ادامه نوشته »

سیب زمینی

سیب زمینی

Potato نام علمی : Solanum tuberosum سیب زمینی یا بهتر بگوییم یکی از مهمترین مواد غذایی در جهان که باعث پیشرفت نیز در ابتدای دوران شکوفایی صنعتی جهان امروزه نیز شد. در اصل سیب زمینی گیاهی یک ساله است که ما از غده زیر زمینی که منتهی به ریشه می …

ادامه نوشته »

پسته

پسته

Pistachio نام علمی: Pistaca ارتفاع درخت پسته به بیش از چهار متر نمی‌رسد. درخت پسته در اوایل بهار به برگ می‌نشیند. برگ‌های آن مرکب از سه تا پنج برگچه است. هر برگچه تخم مرغی شکل، نوک تیز و به طول شش سانتی‌متر است. روی برگ‌ها سبز تیره­ی براق و پشت …

ادامه نوشته »

شاه توت

نام دیگر: توت سیاه  نام علمی  : Moras Nigra L درخت شاه­توت را بومی ایران می‌دانند. درختی است به ارتفاع چهار تا ده متر که گاهی به بیست متر نیز می‌رسد. ریشه‌ی درخت شاه توت قرمزرنگ و تیره است. پوست درخت شاه­توت قهوه‌ای است ولی شاخه‌هایش تا اندازه‌ای سبز روشن …

ادامه نوشته »

طالبی

طالبی

Cantaloupe نام علمی: Cucumis melo L طالبی یکی از پر طرفدارترین میوه های تابستانی است که علاقمندان خاصی در سراسر دنیا دارد. بیشتر به خاطر عطر و طعم بی نظیرش این همه علاقمند را به خود جذب کرده ناگفته نماند که دارای خواص درمانی ویژه ای هم هست که برخی …

ادامه نوشته »

لیموترش

Lemon قبل از مطالعه این مقاله توجه داشته باشید که تمام موارد ذکر شده بر اساس لیموترش جنوب(شیرازی)بوده که دارای پوستی سبز و زرد است لیمو ترش میوه درخت لیمو و از مرکبات است. در واقع لیموترش درخچه‌ای است که بلندی آن به چهارمتر می‌رسد و کشت آن فقط در …

ادامه نوشته »

انجیر

نام علمی : Ficus carica درخت انجیر چند نوع دارد. درخت‌های وحشی و پا کوتاهِ بوته­ای و درختان بزرگ که بلندی آن‌ها گاهی به شش تا  هفت متر می‌رسد. برگ‌های درخت انجیر عموماً پهن و لبه آن­ها کنگره‌دار است. پرزِ پشت برگ‌های انجیر در حین تماس با دست انسان کمی …

ادامه نوشته »

سیر

نام علمی: Allium sativum سیر گیاهی غده‌ای، پایا، علفی و یک‌ساله است که برگ‌های استوانه‌ای و نواری به رنگ سبز تیره دارد. بعد از سبز شدن از دل زمین برگ‌ها به صورت چند شاخه به گل می‌نشینند. در بین گل‌ها تخمدان‌های کپسولی­شکل به صورت چتری با رنگ‌های سفید یا صورتی …

ادامه نوشته »

ذرت

نام دیگر: بلال ، Corn نام علمی:  Zea mays ذرت گیاهی علفی و یک­ساله است که میوه‌ی درخشانی با ساقه‌ی استوانه‌ای دارد. برگ‌های ذرت باریک و دراز است که ارتفاع آن به دو متر و بیشتر می‌رسد و به کاکل ختم می­شود. گل نر آن به شکل خوشه‌ای از سنبل‌ها …

ادامه نوشته »

گیلاس

نام دیگر : Cherry نام علمی : Prunus avium درخت گیلاس تقریبا” ده الی پانزده روز بعد از نوروز شکوفه می دهد و تا اواسط اردیبهشت ماه بر شاخه های درخت می ماند درختی بزرگ ،هر شاخه تا  بلندای بیست متر می رسد .رنگ پوست تنه درخت تیره، پوست شاخه …

ادامه نوشته »

پیاز

نام علمی: Allium cepa L پیاز غده­ای زیر زمینی است که از یک طرف به ریشه‌های افشانِ غده در زیرِ زمین و از طرف دیگر به ساقه‌ای لوله‌ای بر سطحِ زمین ختم می‌شود که ارتفاع آن گاهی به بیش از یک متر هم می‌رسد. شکل اصلی غده پیاز را فلس‌هایی …

ادامه نوشته »

خیار سبز

نام‌های دیگر: خیار بالنگ ، Cucumber  نام علمی: Cucumis sativus خیار گیاهی علفی و یک­ساله است که ساقه­ای خزنده و پوشیده از خارهای نازک و خشن دارد. برگ‌های آن بزرگ و دارای زاویه و دندانه‌ است. گل‌های آن زردرنگ است که به دو صورت نر و ماده روی یک پایه …

ادامه نوشته »

تره

نام علمی: Allium ampeloprasum ssp persicum  تره گیاهی چند ساله و پیازدار است. برگ‌هایش دراز و باریک و منتهی به پیازی کوچک در زیر گیاه است که آن را در آخر اسفند­ماه می‌کارند. تخم تره مانند تخم پیاز است اما کمی درشت‌تر و سیاه رنگ. روی تخم‌ها ناصاف است و …

ادامه نوشته »