پنج شنبه , فروردین ۱۰ ۱۳۹۶
خانه / نوشيدني گياهي

نوشيدني گياهي

طرز تهیه و خواص درمانی بی نظیرآب زرشک طبیعی

آب زرشک طبیعی

مصرف زرشک و آب زرشک به زمان باستان می رسد که اطبای سنتی گذشته به واسطه توصیه خود به مردمان آن زمان تلاش در درمان بسیاری از بیماری هایی داشته اند که مردمان امروزه نیز بی بهره نیستند. معمولاً هر زمانی که صحبتی از آب زرشک به میان می آید …

ادامه نوشته »

طرز تهیه سرکه انگبین

سرکه انگبین

سرکه انگبین یکی از قدیمی ترین نوشابه های صد در صد ایرانی است،در واقع ترکیب سرکه انگور و عسل که در گذشته های بسیار دور عسل را در زبان فارسی”انگبین”و بعد ها  این شهد شفابخش را  که از زبان عربی گرفته شده است را جایگزین نام انگبین نمودند، در حقیقت …

ادامه نوشته »

طرز تهیه شربت انجیر

شربت انجیر

Preparation of Fig Syrup خداوند رحمان در قرآن “انجیر” این میوه بهشتی را مورد توجه قرار داده که این خود گویای ارزش غذایی و درمانی بالای آن است، در صورتی که شما هم یکی از علاقمندان پرو پا قرص انجیر هستید، شاید برای بهره بردن از عطر و طعم و …

ادامه نوشته »

مالت جو

Barley Malt اگر بخواهیم مالت جو را به زبان ساده معرفی کنیم باید بگوییم که مالت به جوانه دانه های غلات گفته می شوند که با استفاده از دستگاه ها و روش های صنعتی و با استفاده از گرما خشک شده و به بازار مصرف عرضه می شود، در اینجا …

ادامه نوشته »

معجزه ای به نام آب پنیر

آب پنیر

A miracle called whey نام لاتین : Whey نام های عربی: ماء اٌلجَبَن همه ما با شیر گاو ، گوسفند و مواد لبنی مانند خامه ، کره ، ماست و پنیر آشنایی داریم ، اما این بار با قصد داریم تا شما را با مفاهیم جدیدتری مانند آب ماست و …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ماءالشعیر

ماءالشعیر

Preparation Non Alcoholic Beer تعریف ماءالشعیر : نوشیدنی است که از جوشاندن ماات جو(عصاره جوانه جو) تهیه می شود. بی شک مصرف مواد غذایی طبیعی و به ویژه نوشیدنی های سالم در جهت حفظ سلامتی و تداوم آن نقش مهمی دارند. سلامت کلیه ها ، کبد و به طور کل …

ادامه نوشته »

شربت بنفشه

Violet Syrup از گذشته شربت بنفشه مورد توجه اطبای طب سنتی ایران به ویژه ابن سینا جهت درمان بیماری های خاص بوده و امروزه با توجه به نیاز جامعه ما خواص درمانی و همچنین طرز تهیه آن را در اختیار علاقمندان قرار می دهیم امید است که مورد توجه قرار …

ادامه نوشته »